Uimitoarele secrete pe care le-am folosit pentru a-mi scădea drastic Colesterolul cu 100 de puncte în doar 26 de zile,natural, cu ușurință și fără niciun risc!

 

Aruncă-ți medicamentele pentru colesterol la gunoi odată pentru totdeauna și folosește metode naturale, metode demonstrate care nu le vei găsi nicăieri altundeva

 

Dragă prieten,
Înainte de a-ți dezvălui abordarea incredibilă care îți va scădea garantat colesterolul și să te scape de grija atacurilor de cord, lasă-mă să îți adresez câteva întrebări simple:

 • Ai probleme din cauza unui colesterol ridicat?
 • Iei pastile pentru reducerea colesterolului ( precum Lipitor sau Crestor ) de parcă ar fii bomboane?
 • Consumi mulți sau chiar foarte mulți din banii tăi din greu câștigați pentru a-ți reduce colesterolul – fără a arăta niciun rezultat pentru asta decât un teanc mare de facturi de medicale?
 • Te zbați zi de zi cu efectele adverse provocate de către medicamentele pentru colesterol?

Dacă răspunsul tău este “ DA” la oricare dintre întrebăriile de mai sus, atunci ar trebui să citești acest articol deoarece îți va schimba viața.

Aproape murisem

Bună, mă numesc Andrei Moldovan – cercetător medical, expert în metode alternative pentru însănătoșire, care în trecut am avut probleme cu colesterolul.

Nu cu mult timp în urmă eram si eu in situatia ta. Colesterolul meu ajunsese la limite extrem de înalte ( la un nivel cu puțin peste 300 ! ), eram la un pas depărtare de masa de operație ( sau chiar mai rău ), și eram conștient că era doar o chestiune de timp până când inima mea va ceda.

Pentru prima oară, voi demasca așa zisa “ industrie de colesterol” și voi dezvălui planul miraculous care m-a transformat pe mine dintr-o bombă cu ceas într-un om complet sănătos!

O sa vedeți în persoană cum am reușit să înfrâng Colesterolul ( și Moartea ) :

 • Fără pastile periculoase care de fapt îți fac mai mult rău.
 • Fără o dietă care să te oblige să mănânci salată verde de 3 ori pe zi.
 • Fără să te oblige să îți pierzi timpul liber și prețios pe o bandă de alergat precum un șoricel de laborator supraexercitat.
 • Fără operații, medicamente, sau alternative medicale trăsnite precum “vindecări miraculoase”

Momentul când totul s-a schimbat

Imaginează-ți asta: aștepți în cabinetul medicului tău, pentru ceea ce tu te aștepți să fie un control de rutină. Când ușa se deschide, și îl vezi pe medic cum intră înăuntru încruntat. Imediat îți dai seama că ceva oribil s-a întâmplat.

Și atunci îți spune vestea oribilă: “Urăsc să spun asta, dar nivelul colesterolului tău este la un nivel extrem de mare” . După care îți mai înfige un țăruș în inimă : “ Îmi este frică că dacă starea dumneavoastră nu se va îmbunătăți în curând vom fii nevoiți să operăm … altfel, s-ar putea să nu mai rezistați prea mult”.

Atunci, instantaneu, te lovește : tu ai urmat sfaturile medicului tău: ai luat medicamentele prescrise la orele adecvate, ai redus mâncarea nesănătoasă, și ai fost și la sala de fitness din când în când.

Și atunci te întrebi: “ cum este posibil încă să am un nivel ridicat de colesterol dacă am urmat totul până la capăt”

Ghicește ce? Exact asta mi s-a întâmplat și mie. Chiar dacă am fost devastat pe moment, s-a dovedit a fi o binecuvântare pentru că m-a ambiționat să găsesc o cale prin care să scap din încurcătura asta cu colesterolul în care mă aflam.

Am încercat de toate

Crede-mă, înainte să dau peste acest leac pentru colesterolul ridicat, am încercat toate așa- zisele “tratamente” care există.

Am încercat:

 • Să reduc grăsimile
 • Să consum mai multe grăsimi
 • Să iau pastile cu usturoi ca pe apă
 • Să fac exerciții fizice zi și noapte
 • Medicamente de “ultimă generație”
 • Acupunctură
 • Să mănânc numai legume

Știi ce am aflat?

99% nu ajuta deloc în reducerea colesterolului. Știi ce-i mai surprinzător?

Chiar dacă unele dintre ele îți reduc colesterolul, nu îți reduc riscul unui atac de cord.

Ce este în neregulă cu această situație?

 

Unul din primele lucruri pe care le-am descoperit de-a lungul cercetărilor mele a fost cât de inutile sunt unele medicamente! Sceptic?
Consideră aceste fapte uimitoare:

 • Chiar dacă cheltuim mai mulți bani ca niciodată pe medicamente pentru colesterol, 41% din decese sunt atribuite afecțiunilor cardiace.
 • Conform unui studiu de referință din Jurnalul Asociației Americane de Medicină, o dietă slabă în grăsimi nu ajută cu nimic în reducerea atacurilor de cord.
 • Totuși un alt studiu de la Universitatea Școlii de Medicină din Washington a arătat faptul că chiar dacă medicamentele pentru colesterol ajută la scăderea acestuia, nu schimbă cu nimic șansele să mori din cauza unui atac de cord.
 • Un procentaj surprinzător de 36% care consumă pastile pentru reducerea colesterolului raportează efecte secundare.

Minciuna în valoare de 22 de miliarde de dolari

Chiar mai rău, am demascat adevărul despre medicamentele pentru colesterol: aceste medicamente înseamnă o afacere mare! Conform celor de la New York Times, oamenii ca noi cheltuie în jur de 22 de miliarde de dolari ( Da, miliarde!) pe an pe aceste medicamente. Cu un buget pentru reclame de peste sute de milioane , nici nu este de mirare că nu poți să te uiți la TV fără a vedea o reclamă pentru un gen de pastile la fiecare 10 minute!
Ar fii o chestie dacă banii ar fii folosiți cu un scop bun. Din păcate acest lucru este departe de caz.

Lăsați-mă să vă explic aici totul. Cel mai comun medicament pentru colesterol, numit Statine, de fapt, rearanjează doar scaunele de pe puntea Titanicului. Deoarece îți scade colesterolul, te face sa crezi și pe tine și pe doctorul tău că totul este în regulă și că ele chiar au efect.

Eh, ghici ce?

Ele îți fac rău și te costă bani
Dar nu previn atacurile de cord !

De fapt, majoritatea noilor studii medicale încep să își pună întrebarea dacă este sănătos pentru corpul nostru și inima noastră să consume aceste chimicale dimineața, la prânz și seara. De decenii, medicii au fost de acord că prevenirea unui atac de cord este mai importantă decât efectele secundare care apar din cauza lor.

Conform mai multor publicații de către diferite jurnale medicale: aceste medicamente de fapt îți măresc șansa unui atac de cord.

Cum este posibil asa ceva?

Controleaza nivelul colesterolului pentru a reduce riscului bolilor de inima

Controleaza nivelul colesterolului pentru a reduce riscului bolilor de inima

Spus mai simplu, totul se reduce la faptul că, nu doar un nivel ridicat de colesterol poate provoca un atac de cord. Cu alte cuvinte chiar dacă nivelul colesterolului este mai mic ca înainte, nu înseamnă că ai scăpat basma curată.

Atenție: Dacă scazi nivelul colesterolului folosind tehnicile naturale din planul meu, atunci da, îi faci inimii tale o favoare.

Pe de altă parte, dacă folosești medicamente, acestea îi vor face corpului tău mai mult rău decât bine!

Dă-mi voie să-ți dau un exemplu înfricoșător…

Unul din cele mai înspăimântătoare efecte secundare ale medicamentelor împotriva colesterolului este faptul că acestea afectează creierul. Studiul Universității din Pittsburgh demonstrează faptul că Statins scade capacitatea creierului. În acest studiu, 100% din subiecții care au luat Lipitor s-au descurcat mai prost la un test de inteligență decât s-au descurcat cei care nu au luat medicamentul. Chiar mai rău, cu cât a ”funționat” medicamentul mai bine, cu atât au devenit mai incapabili!

În timp ce ai fi în stare să dai câțiva neuroni pentru o inimă sănătoasă, realitatea nefastă este că medicamentele nici măcar nu îți ajută inima!

 

Nu sunt nebun

Înainte să te gândești că îmi petrec timpul liber uitându-mă după elicoptere CIA, vreau să înțelegi că nu sunt un conspirator nebun. Concluziile pe care le-am expus aici sunt din studii științifice publicate in jurnale medicale renumite–nu din blog-ul cuiva.

Nu consider că marile companii farmaceutice ca Pfizer sunt puse pe ucis oameni nevinovați. Pe de altă parte, ar fi naiv să ne gândim că banii nu joacă un rol important în deciziile pe care le iau doctorii (sunt oameni până la urmă).

Crezi sau nu, sunt mulți medici renumiți care-mi sunt alături în lupta împotriva colesterolului excluzând consumul de medicamente.

Unul din cei mai buni doctori din lume, George Mann, unul dintre directorii proiectului Studiilor asupra inimii de la Framingham le-a numit mituri în tratarea nivelului ridicat de colesterol:

“Această idee s-a dovedit de atâtea ori a fi una greșită, și totuși, din diverse motive de mândrie, profit și prejudecată, ipoteza continuă să fie exploatată de oamenii de știință, de firmele care se ocupă cu strângerile de fonduri, companiile alimentare și chiar de agențiile guvernamentale. Publicul este înșelat de cea mai mare escrocherie în domeniul sănătății a secolului.”

Desigur, Dr. Mann are rezultatele cercetărilor necesare susținerii afirmațiilor făcute. Ca și tine, am fost sceptic la început. Dar după cum spun și ei: “Cifrele nu mint”.

Nu-mi venea să cred

Imediat ce am realizat că medicamentele erau cea mai scurtă cale spre moarte, am început căutările pentru a găsi ceva care să funcționeze.

După nenumărate ore de uitat peste jurnale medicale, citit din scoarță-n scoarță cărți de cardiologie, și luni de încercări și eșecuri, în sfărșit mi-a venit o idee. A fost ca și când mi s-ar fi aprins un bec deasupra capului: În sfârșit descoperisem cum să scad nivelul colesterolului!

După cum ști, una este sa ai o idee, dar cum funcționează în viata de zi cu zi este o chestie cu totul diferită. Atunci am decis să îmi folosesc corpul pentru experiment și să văd dacă remediul care-l găsisem funcționa.

Sunt fericit să spun că a funcționat! După doar 26 de zile în care am testat remediul, colesterolul meu a scăzut considerabil!

I-am spus: “Ești concediat!”

Urmatoarea data cand am fost la medic, lucrurile au stat cu totul altfel. Nu mai era încruntat, ci a intrat în cameră zâmbind. Era în culmea fericirii când mi-a spus: “Este remarcabil! Colesterolul tău a scăzut cu 100 de puncte în mai puțin de o lună”.

M-a întrebat ce am făcut. Am luat medicamentele pe care mi le-a prescris? Un nou plan de exerciții? Am mâncat doar legume?

Știam ce aveam de făcut. Chiar dacă doctorul meu era un tip de treabă și bine intenționat, evident nu știa cum să îmi scadă nivelul colesterolului.

Atunci a fost momentul în care am făcut cea mai bună impresie marca Donald Trump și i-am spus: “Ești concediat!”.

Spre uimirea mea, a funcționat
pentru 93.2% din oamenii care l-au încercat

Nu știu în ceea ce te privește pe tine, dar cred că fiecare este diferit. Din experiență spun că, doar pentru că a funcționat la mine, nu înseamnă că va funcționa pentru toată lumea.

Așa că îmi supun noul plan unui test. I-am găsit pe toți care au avut colesterolul la un nivel ridicat și i-am convins să încerce metodele care la mine au dat rezultate. Sincer, nu m-am așteptat să meargă atât de bine pentru o varietate atat de mare de oameni–dar a mers! Aproape instant (de obicei în decursul a 2 săptămâni), toți oamenii care au trecut prin programul meu au fost martori la scăderea nivelului colesterolului lor.


 În iulie colesterolul meu ajunsese la 238. Încă din luna iulie urmez pași din cartea “Micsoreaza colesterolul in 26 de zile” cu mici excepții datorită faptului că era vacanță.
Mi-am verificat colesterolul săptămâna trecută și ghici ce, scăzuse dramatic.
Medicul meu a rămas uimit cât de mult mi sa îmbunătățit situația intr-un timp atat de scurt, pe deasupra am mai slabit și 6 kg.
Gabriel, Bacau

Îți multumesc foarte mult pentru faptu că ai lansat cartea “Micsoreaza colesterolul in 26 de zile”.
Ma ajutat enorm, am reușit să îmi scad drastic colesterolul.
Iar precum farmacistă, recunosc că medicamentele nu sunt soluția pentru toate probleme tale de sănătate.
Dar cartea ta face parte din soluție!

Georgiana, Brașov


Cartea aceasta este fenomenală. Planul este simplu de urmat și cu rezultate clare.
Îți mulțumesc că ne-ai aratat că doar o mică schimbare în stilul de viață ne poate ajuta să trăim mai mult și mai sănătos.
Maria

 

Trebuia să dau de știre și altora

Odată ce am văzut potențialul extraordinar al acestui program, am știut că trebuie să fac ceva să devină public. Am pus pixul pe hârtie și am început să scriu tot ce am învățat pe parcursul studiului cu alți oameni cu probleme cu colesterolul.

Acum, pentru prima dată, același sistem care a ajutat nenumărați bărbați și femei să scadă nivelul colesterolului în mod natural, fără medicamentație, și să trăiască o viață lungă și sănătoasă este valabil pentru tine într-o carte în format electronic:

Doboară colesterolul în 30 de zile
Singurul program pentru scăderea nivelului colesterolului 100% sigur, natural și ușor de urmat care garantează rezultate în 30 de zile sau banii înapoi –fără efecte secundare, fără medicamente, și fără riscuri!

Doar câteva din secretele pe care le vei învăța azi comandand o copie a cărții:

 • Tot ceea ce voiai să ști despre colesterol…sau cum îmi place să-i spun: inamicul tău de moarte ! Pg. 5
 • Motivul pentru care testu pentru colesterol este înșelător – chiar și pentru medicul tău! Pg.9
 • Cauza REALĂ a depunerilor de colesterol …crede-mă: NU este ceea ce crezi! Pg. 10
 • Studiul de la Harvard care m-a lăsat cu gura căscată…când mi-a sugerat calea simplă prin care să reduc riscul unui atac de cord cu 53%! Pg. 16
 • ADEVĂRUL despre medicamentele prescrise… scutit de influente , marketing , agitație. Pg. 17
 • Efectele secundare înfricoșătoare ale medicamentelor pe care ei nu vor ca tu să le ști…și cum să le eviți. Pg. 18
 • Trucul cum să îți dai seama dacă sfatul doctorului tău o să te ajute…sau o să îți facă rău! Pg. 23
 • De ce unii oameni pot mânca prăjeli, fuma, se pot uita la televizor și ajunge să trăiască 100 de ani! Pg. 25
 • Slăbește, fii în formă și sănătos fără niciun efort! Pg. 26
 • 3 trucuri foarte simple să-ți îmbunătățești brusc sănătatea și calitatea vieții pe care le poți încerca în câteva secunde Pg.30
 • De ce majoritatea oamenilor fac exerciții prea mult…și cum să ai parte de aceleași beneficii în doar câteva minute zilnic Pg. 31
 • Factorul surprinzător care conform studiilor provoacă depunderea de colesterol la care nici nu te-ai gândit! Pg. 33
 • Metoda veche de 3,000 de ani care funcționează mai bine decât cele mai noi medicamente . Pg. 34
Colesterol

Ce face aceasta carte:
diferit față de restul este faptul că în sfârșit vei putea să:

 • Îți controlezi nivelul colesterolului – fără să te bazezi pe medicamente, diete inutile sau doctori
 • Trăieși o viață lungă, împlinită – fără senzația că ai o bombă cu ceas în corpul tău
 • Ai încredere în faptul că îți vei putea privi copiii crescând
 • Scapi de teama momentului în care va apărea atacul de cord
 • Scazi nivelul colesterolului în câteva zile de la începerea programului bazat pe lucruri naturale


Chiar și mai multe secrete surprinzătoare în “Micsoreaza colesterolul in 26 de zile”
care nu sunt disponibile nicaieri altundeva

 

 • 11 sfaturi de dietă de care nu știai că chiar au efect PG.37
 • Exploatează puterea literelor – IP6- care pot reduce acel colesterol nociv și lasă ridicat nivelul colesterolului bun. PG 39
 • Acea vitamină ce trebuie să o consumi începând de azi dacă vrei să lupți împotriva colesterolului. Pg.41
 • Lasă jos sticla cu apă – cum să eviți toxinele aflate de obicei în apă cu o simplă bucată de plastic. Pg 42
 • Cele 3 băuturi care garantat îți vor reduce colesterolul. Pg 48
 • Cele 10 super mâncăruri care îți țin inima sănătoasă și puternică și practic imună față de afecțiuni.Pg.50
 • 14 Suplimente naturale care îți curăță arterele înfundate – fără efecte secundare. Pg.52
 • Un program complet, pas cu pas pentru a pune în acțiune informația remarcabilă gasită în “Micsoreaza colesterolul in 26 de zile” Pg.55
 • Rețete delicioase, și ușor de făcut pentru combaterea cu succes a colesterolului! Pg.60
 • Acest lucru îți poate salva viața: semne și simtome ale unui atac de cord Pg.65
 • O listă completă de mâncăruri “interzise” cât urmezi programul: pentru a face lucrurile mai ușor de urmărit Pg.69

 

Și multe altele!

Privește cum îți scade colesterolul… începând de azi!

Foarte simplu…

Trebuie să îmi încerci programul azi. De ce să mai stai o zi cu colesterolul ridicat cu un pumn de pastile și o masă de operație în viitorul tău?

Garanție deplină pentru 30 de zile !

Cartea este scrisă în așa fel încât este ușor de parcurs și de asimilat. Pentru a mă asigura că ai toate motivele să o cumperi acum și să începi să o citești, mi-am asumat toate riscurile astfel că îți ofer o garanție puternică !
Sunt convins că vei fi delectat de noua achizitie asadar sunt dispus să îmi asum toate riscurile. Dacă vei comanda cartea astazi, ai 30 de zile în care să citești și să aplici sfaturile acestui material. Mă aștept ca să fi citit și să fi folosit multe din conceptele prezentate, pentru a-ți redobandi sănătatea într-o perioadă mai scurtă de atât. Trebuie să simți că ai câștigat o informație mult mai valoroasă decat mica investiție sau altfel nu doresc banii tăi !
În eventualitatea în care nu ești mulțumit, cere o rambursare și vom returna banii de achiziție fără a pune întrebări. Vei putea păstra cartea și bonusurile aferente ca un cadou din partea mea pentru tine.
Ofer această perioada de garanție deoarece sunt convins că vei fi profund impresionat de această investiție în sănătate. Doresc ca să te simti total increzator in aceasta achizitie.
De aceea îmi asum toate riscurile și fac această investiție lipsită TOTAL de riscuri pentru tine!
Satisfactie 100%
Returnarea banilor in 30 zile

Ține minte: Riscul este doar al meu

Dacă nu aș fi acționat când am avut ocazia cu siguranță nu aș fi fost aici și nu aș fi putut să îți spun despre programul meu revoluționar. Nu face greșeala de a lăsa asta pe ziua de mâine. Comandă astăzi și oprește colesterolul din a-ți distruge viața.

Vreau să îți salvez inima … și viața!

Deoarece vreau să te văd sănătos, îți iau toată presiunea din luare deciziei. Tine minte toate informațiile din cartea mea sunt organziate pas cu pas. De fapt e atât de ușor încât și un copil de 10 ani le-ar putea urma.

Nu te opri din luarea unei decizii din cauza unor scuze slabe – COMANDĂ ACUM!

În plus vei mai primi câteva ghiduri bonus pentru o viaţă mai sănătoasă, absolut gratuit!

Cartea “Secrete pentru o viață sănătoasă”
Pret de vanzare: 20 de lei
Afla parghiile ce te vor ajuta să te controlezi, și să iei toate măsurile potrivite pentru a avea un stil de viață sănătos. Din aceasta carte vei descoperi 25 de secrete printre care:

 • Cum sa controlezi stresul, furia si cantitatea de sare pentru a scadea tensiunea
 • Cat de buna este mancarea organica pentru sanate.
 • Cum sa iti mentii sanatatea prin exercitii fizice, chiar daca nu ai mult timp la dispozitie

Pret: 20 lei GRATIS

 

Cartea “Scapă de stresul și anxietatea din viața ta”
Pret de vanzare: 20 de lei
Elimină stresul din viața de zi cu zi urmând sfaturi practice din această carte. Citind acest material vei descoperi:

 • Cum sa inhibi comportamentele care mentin starea de stres
 • Cum sa scapi de atacurile de panica
 • Metode rapide de combatere a stresului

Pret: 20 lei GRATIS

 

Cartea “Ghid practic pentru o alimentație sănătoasă”
Pret de vanzare: 20 de lei
Urmează toți pașii din această carte pentru a te putea bucura de efectele extraordinare ale unei alimentații sănătoase asupra organimsului tău. Din aceasta carte vei afla:

 • Cum sa iti planifici o masa sanatoasa
 • Care sunt substantele nutritive necesare intr-o alimentatie echilibrata
 • Cum sa dimensionezi cantitatile si portiile pentru o masa sanatoasa

Pret: 20 lei GRATIS

Colesterol

Singurul risc este cel sa NU ii dai o sansa acestui program si sa te increzi in medicamente nocive pentru a-ti trata colesterolul.
.
Andrei Moldovan.

PS-Te afli aici deoarece ești genul de persoană care este pregătita să facă ceva împotriva acestui lucru. Atunci ce mai aștepți?

PSS-Ține minte… Nu ai nimic de pierdut comandând această carte chiar astăzi, din cauza garanției mele.